torsdag 11. september 2014

Nytt år - nye blogger

Da er vi endelig i gang med nytt skoleår og elevene i DH2B (Interiør og utstilling vg2) har allerede fått bloggene opp å gå! 


Oppgave 1 – første blogginnlegg: Skriv litt om faget prosjekt til fordypning, hva er hensikten, og hva håper du å få ut av dette faget. Introduser deg selv og dine kreative interesser.
Skriv kort – men godt J

Oppgave 2: Lag en personlig logo med enten dine initialer/fornavn som skal pryde bloggen din. (format A4)
Du skal her bruke programmet illustrator – og vi skal i denne omgang kun jobbe med skrift. (nærmere informasjon om dette gis når vi kommer så langt!)

Oppgave 3: Moodboard – meg selv (format A3, i Illustrator)

Vis med ca 10 bilder satt sammen på valgfri måte i programmet illustrator hvem du er! Vær kreativ, tenk på komposisjon/farge og beskriv resultatet med fagbegrep.
Virkemidler du kan bruke er f.eks: harmoni, symmetri/assymetri, balanse, kontrast, bevegelse, rytme, gjentagelse etc.


Blogginnleggene skal først og fremst inneholde faglige refleksjoner rundt det vi har gjort i timene/ utplasseringen / Ungdomsbedriften – evt. Dersom dere føler at dere ikke har gjort noe særlig å reflektere rundt fra en gang til neste - kan dere dra frem noe fra f.eks Bonytt, en designblogg dere følger, et program dere har sett (Tid for hjem anbefales!) legge inn bilde og skrive litt om det. Jeg følger bloggene deres ukentlig, og vil kommentere dersom det er noe jeg savner i innleggene deres underveis. Dere må også gjerne kommentere til hverandre, men husk nettvett. Bloggen skal holdes faglig, hold dere derfor til faglige og positive kommentarer.
  

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar